Om oss

Nor Slep

Nor Slep AS utvikling siden 1983


Vi har helt siden starten i 1983 hatt hovedfokus på å levere kvalitet til avtalt tid. Dette er viktig for deg som kunde da produktet vi leverer skal være med å bidra til en økonomisk god utvikling av ditt firma. Våre produkter skal til enhver tid være toneangivende når det gjelder teknologisk utvikling. Derfor er vi ofte først ute med nyheter. Samtidig er vi opptatt av dialog med kunder for å videreutvikle produktene våre. I vår produktportefølje vil du finne et bredt utvalg av hengere og påbygg til bil. Alt fra rimeligste standard henger til kanskje markedets mest eksklusive spesialtilpassede dumperbil — valget et ditt. Din henvendelse til oss vil uansett få vår største oppmerksomhet.

Vårt mål er langsiktig forvaltning av selskapets merkevarer og profil i markedene. Gode produkter og høy grad av service og pålitelighet ovenfor våre kunder er noen av de viktigste parameterne våre.

Helt siden 2007/2008 har vi hovedsakelig produsert våre produkter ved ledende fabrikker i Europa. All produktutvikling foregår ved vårt anlegg i Sandefjord. Også alle komponenter spesifiseres og bestilles fra våre norske underleverandører, noe som sikrer nordiske spesifikasjoner, kompetanse på ettermarked og ikke minst tilgjengelige servicedeler. Dette innebærer at komplette produksjonstegninger og dokumentasjon kommer fra oss før produksjonsstart. Vi har til enhver tid komplett utvalg av reservedeler ved vårt lager i Sandefjord.

​2016 ble Nor Slep AS en del av Strømberg Gruppen AS.

Vi på Nor Slep er meget stolte av våre tradisjoner og våre produkter. Våre kunder opplever oss som meget konkurransedyktige når det er kvalitet, funksjonalitet og totalpris i produktets levetid som er viktige parameter. Vi leverer flotte kvalitetsprodukter og tilbyr samtidig service og oppfølgning på ettermarked, slik at du som kunde skal være fornøyd med både produkt og kundebehandling både i dag og i fremtiden

Velkommen som kunde hos Nor Slep.